8 juli MYB Soul Goal Sunday (Pilot)

This is it! De eerste Mind Your Blissness live middag! Met een intieme groep van ca 10 vrouwen ga je flink aan het werk met je eigen awesome geluksgevoel! Met behulp van badass opdrachten en waardevolle meditaties ga je erachter komen wat jouw drijfveer is. Wat je Soul Goals zijn! En hoe je volgens jouw ultieme Soulgoals kunt leven zodat je vanuit daar je eigen geluk kan najagen.

Ruim 10 jaar ben ik op een roadtrip richting mijn eigen soulgoals, innerlijke kracht en zelfliefde. En nu is het tijd om alle kennis en tools die ik tijdens deze trip heb opgedaan te delen.

Wil jij weten waar je voor staat en vanuit die kernwaarden leven? Schijt hebben aan wat anderen (en die stemmetjes in je hoofd) van je vinden? Liefdevol fuck it tegen een ander zeggen en volledig JA tegen je awesome zelf? En ben je bereid om eerlijk naar jezelf in de spiegel te kijken en je fantastische kant én die kant die misschien wat kanttekeningen kan gebruiken te omarmen? Dan is deze middag voor jou!

WAAR EN WANNEER?
Op 8 juli. De lokatie wordt nog vastgelegd, maar dit zal hoogstwaarschijnlijk op een lokatie in Groningen of Drenthe worden!

WAT GA JE LEREN?
– Hoe je erachter komt wat jou écht drijft, wat je ultieme Soul Goals zijn
– Schijt hebben aan wat anderen zeggen
– Je negatieve overtuigingen over jezelf los te laten en te voelen wat voor te gekke vrouw je bent
– Liefdevoller, zonder oordeel en zelfverzekerder naar jezelf te kijken
– Je focus houden op wat JIJ graag wil
– Leven van binnen naar buiten, vanuit je eigen bad ass vrouwelijke super power! OWN IT!

WAT KUN JE VAN DEZE MIDDAG VERWACHTEN?
– Een fijne groep gelijkgestemde vrouwen die ook vanuit hun Soul Goals en bad ass kracht willen leven
– Leuke opdrachten die je gaan helpen meer te kiezen voor je eigen geluk
– Fijne rustmomenten door middel van waardevolle meditaties
– Ruimte om jouw verhaal kwijt te kunnen (niks moet, alles mag, no room for judgment tijdens deze middag!)

WAT IS DE INVESTERING?
Omdat het om de allereerste versie van de workshopmiddag gaat, wordt deze waardevolle middag aangeboden voor slechts € 75,- in plaats van € 150,-. Omdat je meedoet aan de pilot heb jij ook nog eens meer de touwtjes in handen! Ik ga samen met deze groep namelijk de workshopmiddag finetunen. Je kunt je input kwijt vóór de workshop en erna aangeven wat je eventueel nog beter zou willen zien.

BONUS!
– Toegang tot de besloten Facebookcommunity waar ik maandelijks livesessies houd en we samen met toekomstige MYB-ers onze voortgangen en struggles kunnen delen. ‘Empowered women empower women’!
– Op een nog nader te bepalen datum geef ik in de besloten Facebookcommunity een mini masterclass om jullie alvast voor te bereiden op de workshopmiddag zodat het loslaten van je negatieve overtuigingen nóg makkelijker zal gaan.

AANMELDEN?
Stuur een e-mail naar info@mindyourblissness.nl dat je erbij wilt zijn! Dan sturen wij je alle info met betrekking tot de betaling, Facebook Groep, Masterclass etc!

Het lijkt me super tof om samen met jullie je nieuwe verhaal te schrijven. Met je badass Soulgoals als leidraad. Laten we samen die roadtrip maken! “You are the driver of your own life, don’t let anyone steal your seat!”